Coole camper

Papa, mama en ik gingen een week in Spanje op vakantie met een hele coole camper. Eerst waren we nog even in Nederland en kon ik naar school, daarna gingen we met het vliegtuig naar Valencia. Ik mocht bij de piloot in de cockpit kijken. Ik was super nieuwsgierig naar de camper. Ik mocht voorin zitten “net als Tycho”, omdat het kinderzitje op de achterbank niet goed vast gemaakt kon worden. Dat vond ik heel leuk, want ik kon alles goed zien. “Dit is echt vakantie hè?” We waren in Spanje om havens te bekijken, omdat we naar Spanje willen varen, maar eerst zeker willen weten dat het hier leuk is. Ik vond het bezoeken van de havens een beetje saai, maar soms was er een leuke speeltuin. Ik vond Alicante de leukste plek, want daar waren heel veel speeltuinen, eentje met een onderzeeër! Maar daar moet wel een centje in. En er was een kabouterstraat met paddestoelen, waar je in kon. Er waren héééél veel speeltuinen. We kwamen er tijdens het wandelen steeds meer tegen. Er was er zelfs eentje met een trampoline waar ik om de beurt met andere kindjes op ging springen. Met de camper konden we overal heen rijden. We sliepen een paar keer op het strand. We hadden een stapelbed en ik mocht onder slapen. Veel mensen keken naar ons, want er stond een gekke baby op de zijkant van de camper geschilderd. Een ruimtebaby die een pijp rookte. Echt gek was dat! “Wat een feest is het toch. Ik wil overal naar toe. Maar niet naar grotemensen feestjes, daar is alleen maar bier en geen speelgoed.” Mijn mama wilde graag naar de plek waar onze boot is gebouwd. Daar was een opa die voor mij een mooi klein bootje maakje van een balkje hout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *