Weer varen

Toen we terug kwamen uit Spanje hadden we een laatste week op onze overwinterplek in Beaulieu-sur-mer. Dus we konden nog een laatste keer naar het Musée océanografique. En ik moest afscheid nemen van mijn vriendjes Azzurra, Leopold, Caspar en Gustave. “Eindelijk!” riep ik toen we de haven uitvoeren en “au revoir” tegen iedereen die ik zag. We moesten één dag best ver varen en onderweg zagen we heel veel dolfijnen. Het was wel jammer dat we voor het laatst ‘haaienbrood’ konden eten. En toen waren we zomaar ineens in Imperia in Italië. Hier kunnen we weer lekkere pizza’s en ijsjes eten! “Pizza Cononelle” [margherita] is mijn favoriete pizza en mango ijs vind ik het lekkerste smaakje ijs, oh ja en daarna amaretto. Het is hier lekker weer en we gaan af en toe naar het strand. Het is heel gezellig dat mijn Engelse vriendjes Connie en Freddie hier op vakantie zijn op hun boot. We hebben ze voor het eerst ontmoet toen we door Frankrijk voeren in de herfst van 2015 en daarna weer vorig jaar zomer en najaar. We hebben samen paaseitjes gezocht, een paaslunch gehouden en we spelen heel veel samen. Ik leer best veel Engelse van ze. Met mijn papa heb ik een super coole Wall-E van lego gebouwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *